Ολυμπιακός: Επαναφέρουν την Ίντερ για Χουάνγκ οι Κορεάτες και το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς

Ολυμπιακός: Επαναφέρουν την Ίντερ για Χουάνγκ οι Κορεάτες και το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του και φαίνεται πως είναι στη λίστα της Ίντερ ενόψει της νέας σεζόν. Στην τιμή «κόλλησε» η Ρέιντζερς.

Η φετινή σεζόν δεν κύλησε όπως θα ήθελαν στον Ολυμπιακό και πλέον ο στόχος της 3ης θέσης είναι μονόδρομος για την ομάδα. Ωστόσο μία από τις μονάδες που ξεχώρισε μέσα στη χρονιά ήταν ο Ινμπόμ Χουάνγκ.

Ο διεθνής χαφ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και όπως είναι λογικό, έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων της Ευρώπης. Μετά τη Νάπολι, φαίνεται πως και η Ίντερ επανέρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με το «koreajoongangdaily», το ιταλικό κλαμπ αναμένεται να μπει στη διεκδικήση του 26χρονου ποδοσφαιριστή καθώς τον περασμένο χειμώνα είχε στείλει άνθρωπο στην Ελλάδα για να τον δει.

Αυτό επαληθεύουν και σκωτσέζικα ΜΜΕ καθώς τονίζουν πως και η Ρέιντζερς είχε στείλει άνθρωπό της στην Ελλάδα για τον δει, ωστόσο η τιμή του έγινε... απαγορευτικό για την ομάδα της Γλασκόβης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το κόστος του Χουάνγκ είναι κοντά στις 13 εκατ. λίρες, κάτι που η ομάδα δεν μπορεί να δώσει αλλά ίσως να μπορεί η Ίντερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα